Настаняване

Къщата разполага с 4 спални, 3 бани, хол, трапезария, кухня, голяма веранда и двор

Вила “Лястовиче Гнездо” е място свободно от тютюнев дим!
Капацитетът на къщата е 8 човека, но при необходимост могат да се настанят до 10 души. За вашето удобство и комфорт на разположение са: на първо ниво – просторен хол, овална трапезария, напълно оборудвана кухня, голяма баня, телевизори с кабелна телевизия
на второ ниво – 4 обзаведени с двойни легла в разлиен интериор стаи, 2 бани. Безжичен интернет в цялата вила.

Стая 1 – /зелената/ разположена е на втория етаж с югоизточно изложение. Общата и квадратура е 14 кв.м. има голяма овална тераса с красива гледка към язовир Сопот и  възвишенията на Стара планина.

 

Стая 2 – /лилавата/ разположена е на втория етаж с южно изложение. Общата и квадратура е 18 кв.м. има тераса с красива гледка към язовир Сопот и  възвишенията на Стара планина

 

Стая 3 – /жълтата/ разположена е на втория етаж с южно изложение. Общата и квадратура е 20 кв.м. има тераса с красива гледка към язовир Сопот и  възвишенията на Стара планина. 

 

Стая 4 – /синята/ разположена е на втория етаж със севернозападно изложение. Общата и квадратура е 16 кв.м. с красива гледка към язовир Сопот и  възвишенията на Стара планина.

 

Хол и трапезария – просторен хол с камина,  обзаведен с удобна мека мебел /възможност за разтягане/, директен достъп до верандата и двора.

 

Екстериор –  вила Лястовиче Гнездо е на брега на язовир Сопот